Κατηγορίες

Η εταιρεία μας ΚΑΛΛΙΟΝΙΔΗ ΑΦΕΣ ΟΕ στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 900 τετρ. μέτρων στο κέντρο της πόλεως της Δράμας, σε 5 ορόφους.


Από το 1962, μέσα στην πενηντάχρονη αυτή πορεία μας, έχουμε καθιερωθεί μεταξύ των οικιακών πελατών και των επαγγελματιών συνεργατών μας, ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο μας.


Προσφέρουμε έπιπλα, φωτιστικά, καθρέπτες, πίνακες ζωγραφικής, όλη την γκάμα των διακοσμητικών σπιτιού, υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, εργόχειρα και επίσης μπορούμε να σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες για την διακόσμηση οικιακών ή επαγγελματικών χώρων.


Κάθε εποχή, σχεδιάζουμε και παράγουμε στο εξωτερικό την δική μας νέα συλλογή επίπλων.


Προσφέρουμε επιπλώσεις ξενοδοχειακών και οικιακών χώρων κατά παραγγελία με σχέδια δικά μας ή σε σχέδια πελατών.


Αν είστε επαγγελματίας στον χώρο του επίπλου, η σχεδιαστική μας ομάδα είναι στην διάθεσή σας με υπέροχες προτάσεις για να δημιουργήσετε την αποκλειστικά δική σας συλλογή επίπλων


Ποιοι είμαστε - Οι στόχοι μας

Η ιστορία μας ξεκινά το 1962, με τους ιδρυτές μας τον Κο. Χρύσανθο Καλλιονίδη και την Κα. Μάρω Καλλιονίδη να ξεκινούν διερευνητικά την διάθεση στην ελληνική αγορά ειδών διακόσμησης, οικιακής χρήσης και επίπλων.


Έτσι, με χαρακτήρα πρωτοποριακό, δυναμικό, τολμηρό και με βαθιά αίσθηση του γλαφυρού, της χάρης και της ομορφιάς, ξεκινούν ένα οικονομικό οργανισμό με στόχο – τι πιο απλό και πιο θεμελιώδες: .


Από τότε και συνεχώς, αυτή η αρχή και τα χαρακτηριστικά τίθενται ως η βασική αλήθεια και ο κορμός όλης μας την προσπάθειας.


Σύντομα οι επιλογές και οι προτάσεις σε είδη σπιτιού και σε έπιπλα, δημιουργούν ένα αφοσιωμένο κοινό από πελάτες που αναζητούν το ιδιαίτερο και κομψότερο στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής σε όλη την ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά.


Περνούν λίγα χρόνια και η εταιρεία μας, αν και τότε στα πρώτα της ακόμη βήματα, ως - ένα όνομα που ταυτίζουν ακόμα χιλιάδες καταναλωτές με το απόλυτο ζητούμενο στα είδη οικίας γενικά - ξεκινά μέσω ενός επιτελείου λαμπρών σχεδιαστών και διευθυντών να παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα καινούρια προϊόντα, δημιουργημένα ειδικά για το κοινό μας που συνεχώς διευρύνεται και αυξάνεται.


Αρχές του 1990 η εταιρεία αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο: καλωσορίζει την δεύτερη γενιά εργοδοτών, τις κυρίες Μυροφόρα και Ευαγγελία Καλλιονίδου. Ξεκινά ένα ανεπανάληπτο ταίριασμα δοκιμασμένων προμηθευτών και νέων αγορών, νέων ιδεών και ωριμότητας, κλασικής κομψότητας και φίνων επιλογών για το κάθε σπίτι και κάθε διακοσμητικό ύφος. Ιδρύεται πια η εταιρεία - KALLIONIDI SIS CO.


Δεν περνά πολύς καιρός και έρχεται η ευρεία αναγνώριση και ο ενθουσιασμός του κοινού για τα σχέδια επίπλων που διαθέτουμε σε αποκλειστικότητα. Όλα αυτά μας ωθούν να δώσουμε επιπλέον βάρος και προσπάθεια σε αυτό το δύσκολο είδος εξοπλισμού του σπιτιού. Ξέρουμε πως χρειάζεται μοναδική ισορροπία κομψότητας και κύρους, γνώσεων και πρωτοπορίας, τόλμης και κλασικού γούστου.


Βλέπουμε και αναγνωρίζουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μέσω της επαφής μας με τις λιανικές πωλήσεις. Ξέρουμε τι χρειάζεται το σπίτι και σε ποια τιμή. Είμαστε απόλυτοι γνώστες των υλικών, των μεθόδων, των αγορών και της ποιότητας. Με λίγα λόγια, ξέρουμε τι αναζητά ο πελάτης μας και αποφασίζουμε να το δημιουργήσουμε από την αρχή, στην καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής.


Ξεκινώντας από ένα λευκό χαρτί, με πολύ έμπνευση και πάθος, σχεδιαστές με επικεφαλής τις Κυρίες Καλλιονίδη, η σχεδιαστική ομάδα , δημιουργούν και σχεδιάζουν, εμπνέονται και αποτυπώνουν, αναπλάθουν και επεμβαίνουν επάνω σε δεκάδες νέες μορφές επίπλων κάθε είδους.


Στην συνέχεια, η αναζήτηση για το καλύτερο – θυμάστε πως το αξίωμά μας είναι, έτσι απλά, - έφερε το λαμπρό μας επιτελείο σχεδιαστών σε αποκλειστικές συμφωνίες με παραγωγούς επίπλου της παγκόσμιας βιομηχανίας.


Οι λίγοι αυτοί συνεργάτες που αναλαμβάνουν να κατασκευάσουν και να <φέρουν στην ζωή> τα αποκλειστικά σχέδιά μας, είναι προσεκτικά επιλεγμένοι:


Άλλοι μέσω μακράς συνεργασίας δεκαετιών με την εταιρεία μας και άλλοι ως νέοι δημιουργοί που μας εντυπωσίασαν με την έμπνευσή, τις ικανότητες και την φερεγγυότητά τους.


Δεν μας περιορίζει το αν πρόκειται για μια βιομηχανία χειροποίητων επίπλων στην Ινδονησία ή για ένα καλλιτεχνικό εργαστήρι στην Ιταλία. Μας αρκεί να είμαστε σίγουροι πως θα ικανοποιήσουμε τις υψηλές προδιαγραφές γούστου και ποιότητας που αναζητούν οι πελάτες μας και πάντα με το καλύτερο δυνατό κόστος.


Σε κάθε νέα εποχή νιώθουμε πως οι απαιτήσεις του κοινού μας μεγαλώνουν και πιστεύουμε πως συνεχώς κι εμείς βελτιωνόμαστε για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους σεβαστούς μας πελάτες.


Έτσι, πλησιάζοντας η ώρα για να υποδεχθούμε πια την τρίτη γενιά στην επιχείρησή μας, νιώθουμε, όπως λέει ο ποιητής, πως:


<...the best is yet to come...>