Κατηγορίες

Maraskino Country συλλογή

Τα φινιρίσματα της Country συλλογής Maraskino προσφέρονται σε δύο διαφορετικές ομάδες: τις Ι & ΙΙ (ένα και δύο), όπως και τις ΙΙΙ & ΙV (τρία και τέσσερα).


Ομαδοποιώντας έτσι όλες τις δυνατές επιλογές σας, καταφέραμε να διαμορφώσουμε και δύο διαφορετικά μεγέθη κόστους και τιμών.


Οι επιλογές φινιρισμάτων 1 και 2 λοιπόν, είναι πάντα και οικονομικότερες σε σχέση με τις 3 και 4.


Πιο συγκεκριμένα, οι 3 και 4 έχουν περισσότερα <χέρια> δουλειάς, δηλαδή: λείανση, στρώματα βαφής και ένα λεπτό, διακριτικό και φίνο λούστρο. Στις 1 και 2 ομάδες φινιρισμάτων, η επιφάνεια, το touching texture, είναι πιο απτή και παραδοσιακά country.


Αλλά δεν σταματάμε εκεί: όποια και αν είναι η επιλογή σας σε απόχρωση και είδος φινιρίσματος, μπορείτε πάντα να επιλέξετε και το πιο ταιριαστό αντικάρισμα για το έπιπλο αυτό, ώστε να αναδεικνύει το ύφος και την ατμόσφαιρα του χώρου σας. Έτσι λοιπόν, διατίθενται επίσης τέσσερα επίπεδα παλαίωσης, δηλαδή μπορούμε να σας προφέρουμε το κάθε έπιπλο:


είτε χωρίς καθόλου παλαίωση,


είτε με μια διακριτική ελαφριά παλαίωση στις ακμές,


είτε πάλι με περισσότερη και πιο έντονη ανάλογη διαδικασία, και τέλος


με βαριά παλαίωση, όπου εφαρμόζονται και μικρές εγκοπές και τρύπες σαρακιού.


Διατίθενται ξύλινα δείγματα swatch με όλες τις επιλογές φινιρισμάτων και ενδεικτικές παλαιώσεις, ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για τις πάμπολλες δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει η εξειδικευμένη εταιρεία μας.


Όπως πάντα, η έμπειρη ομάδα Maraskino, είναι στην διάθεσή σας για να συζητήσετε την καλύτερη επιλογή και προσφορά για τον μοναδικό και υπέροχο χώρο σας που σας εκφράζει, σας ανανεώνει και σας ξεκουράζει!