Κατηγορίες

Παράδοση στον χώρο σας (Currier)

Πρακτορείο ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ currier
Από πόλη σε πόλη η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες κατόπιν της παραγγελίας σας, εκτός από ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας .


Έως 2 Kg 2,50€
Από 3 έως 6 kg 3,80€
Κάθε επιπλέον Kg χρεώνεται 0,70€
Αποστολή με αντικαταβολή 1,90€


Στις άνω τιμές προστίθεται το νόμιμο Φ.Π.Α.


Παρατηρήσεις: Όταν η ογκομέτρηση ξεπερνά τα κιλά οι τιμές διαφοροποιούνται. Ο πελάτης ενημερώνεται για το κόστος των μεταφορικών πριν από κάθε αποστολή.


Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.


Maraskino Easy Going

Παραλάβετε τα αγαπημένα σας προϊόντα πληρώνοντας μόνο την αξία τους. Οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα ή οπουδήποτε κι αν διαλέξατε να στείλετε το πανέμορφο δώρο σας, τα έξοδα μεταφοράς και το κόστος αντικαταβολής για τα διακοσμητικά και τα προϊόντα οικιακής χρήσης σας τα κάνει δώρο το Μαρασκίνο. Μοναδική προϋπόθεση οι αγορές σας στο σύνολό τους να υπερβαίνουν τα 49 ευρώ.


Παράδοση με συμβατική μεταφορική


Για βαριά προϊόντα συνιστάται αποστολή με μεταφορική εταιρεία κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης, όπου σε αυτήν την περίπτωση το κόστος είναι ανάλογο με το όγκο και το βάρος του προϊόντος. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να καλύψουμε ακόμα και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές για να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα άρνησης αποστολής με μεταφορική αν η ίδια η μεταφορική το αρνείται.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.


Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο : 09:00-02:30 μμ


Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή : 09:00-02:30 μμ και 06:00-09:00 μμ


Τηλέφωνο επικοινωνίας : 25210 31644 / 25210 33023/ fax 25210 47544


e-mail: info@maraskino.eu


Το maraskino.eu διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους και τις τιμές αποστολής.